Dåliga dagar- Efter regn kommer solsken

Min dag har inte varit den roligaste, jag bara hatar att vara ensam hemma!. Andy har varit i studion HELA dagen för att spela in en skiva med sitt band och har varit där snart 11 timmar. Tur att man hade träningen att gå till tyvärr kan man ju inte träna en hel dag men det tog i alla fall ca 1 timme och 40 min på gymmet inkl cardio. Efter passet gick jag över till mina föräldrar och vi åkte till Lidl för att införskaffa lite kesella som var slut. Sedan dess dvs ca 3 timmar har jag bara suttit framför datorn och kollat på lite program jag missat och varit inne på bodys forum och kollat in lite fitnessprofilers hemsidor för att skaffa lite inspiration, det får man aldrig för mycket av!.


Passet idag var ingen hit måste jag väll erkänna. Jag var taggad och motiverad för att köra axlar och mage men tyvärr har huvudet inte viljat varit med mig alls denna vecka så direkt när jag tog i så fick jag sprängande huvudvärk!. Ni vet bara man lyfter en hantel så tror man att huvudet ska gå sönder, så kändes det idag så jag var glad att jag klarade hela passet men fick läga PB på hyllan och körde lite med mina gamla vikter. Jag kan ju lugnt säga att jag var grymt ofokuserad på grund av huvudvärken men jag gjorde trots det mitt bästa och kunde därefter avverka 40 min cardio efter styrkan.


Hantelpress: 13,5*3set*6reps


Stångrodd mot hakan: 27,5*3set*10reps


Hantellyft: Detta körde jag inte så mycket av men det blev vägg säkert 2 set med bara 8,5kg hantlarna.


Framåtlutade hantellyft: även här bara 8,5kg*3set*8reps


Crunches på knä med rep: 59kg*1set* totalt 3 set


Benlyft: max!


Cardio: Gång på löparband med 2 lutning och 20 min+ cykel 15 min


Jag är som sagt glad att jag klarade köra hela passet för det var inte långt att jag gick hem. Det var mitt tredje pass denna vecka och jag har planerat att köra ett pass imorn också. Denna gång blir det armar som ska köras och det ser jag fram emot.


Efter regn kommer solsken brukar man ju säga och det får vi verkligen hoppas!:)





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0