Dagen D och massa minnen

God morgon!!, sitter här och äter en lugn frukost för mig själv. Andy åkte till jobbet redan vid 5 och jag ska till min första jobbdag idag. Jag är grymt nervös men Susanne lovade att jag skulle få stöd för det kan jag lova att behövs. Konstigt nog sov jag riktigt bra i natt, jag brukar alltid ha svårt att sova när jag vet att saker ska hända för jag blir alltid så nervös men idag gick det bra.

Kommer jobba 11-17 from idag och mån-fred. Jag måste säga att det är grymt sköna arbetstider för även om jag sedan ska börja jobba heltid så börjar jag inte tidigare än 9 vilket betyder att jag behöver gå upp vid 7 och det är ju inte lika tidigt som många andra brukar gå upp. Visserligen brukar jag inte ha problem att gå upp på morgonen när jag ska till jobbet men självklart finns det skönare och mindre skönare tider att jobba.

Jag kommer ihåg när jag gick i gymnasiet som pratades det mycket om att de som gick i skolan/jobbet skulle själva få bestämma vilka arbetstider man ville ha, detta pga av att man är olika som männiksor och vissa är morgon människor medans andra är kvälls männiksor och på så sätt skulle man få arbetstid som passade en själv. Frågan är bara om det är en bra metod. Jag måste nog säga att jag är mer en kvälls människa men som sagt så har jag oftast inga problem att gå upp tidigt endå. När jag gick på min första diet var jag ju uppe redan kl 2 på natten för att gå ut vid 3 och gå min morgonpromenad, vissa måste trott att jag var knäpp som var ute så tidigt. Iallafall vet jag att polisen tyckte det för dom åkte alltid jömsides med mig och smög lite smått efter mig. Der roliga var att det var mitt i vintern då (Jan) så jag såg ut som sumobrottare som var ute på promenad.

Jag hade med omsorg valt kläder för att passa min promenad för att inte, det finns ju inet värre att frysa när man är nyvaken :). Kläderna då bestod av 1 par stumpbyxor+2 st mjukisbyxor+ 2 par tunna tröjor+1 tjocktröja+1st vinterkappa+2 par strumpor+1 mössa+ 1par tjockvantar. Det kanske inte var så konstigt att de undrade vad f*n jag gjorde ute så förfärligt tidigt haha.

bild lånad av fotoklubben.nu

Dock är det ett minne jag alltid kommer ha med mig. Trots att det var en grymt svår diet pga av total stress så var det som att jag redan dag 1 gick in i som en bubbla och den gick aldrig sönder, jag gick på min breda stig utan att falla åt sidorna någon gång. Kanske var det för att jag visste att jag inte hann med några motivationssvackor, raseriutbrott pga av lite mat etc. Hade jag fått bestämma så skulle jag görna uppleva den dieten igen fast utan stress och längre tid så klart för vad jag kommer ihåg mådde jag endå ganska bra under tiden, trots att jag bara åt torsk och rapsolja i flera veckor, var ute kl 3 på natten på promenad i ca 60-90min, tränade 5 pass i veckan styrka, 30-60 min cardio efter styrkan.

Nehe nu är det dags att fortsätta äta min frukost som idag består av russinfralla, verumfil, solroskärnor och hasselnötter och ett glas citronvatten.

Ha en underbar dag!



Ragwald

Hoj igen!

visst e de skönt att klä sig ordentligt och knata ut i kylan på morronprommis

ännu skönare e de att komma hem för att försöka fundera vilka delar av kroppen som fryser och vilka som svettas.

hoppas de går bra på jobbet men de vet jag att det gör.

ha de gott

//Ragwald den förskräcklige

2009-04-14 | 16:18:10 |
Ellie

Ragwald: Ja det är faktiskt riktigt skönt även om jag gillar sommaren bäst då man sällan slipper fundera på vad man ska ha på sig, ett linne och ett par byxor räcker liksom. Och självklart går det bra på jobbet!!..

ha det super!

2009-04-14 | 19:50:53 |
susanne

varför var du stressad?

2009-04-20 | 11:56:23 |
Ellie

Susanne: menar du under dieten? jo eftersom jag bara hade 10 veckor på mig och eftersom jag skulle gå ner bra många kilo så var det därför jag var stressad. Om det nu var det du undrade?

2009-04-20 | 18:15:00 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0